Aanmelden Opheusden en Oekraïne

Zowel in de Nieuwkomersklassen gr. 3-5 en gr. 6-8 als de twee Nieuwkomersklassen van kleuters is nog plaats voor Oekraïense leerlingen.

Aanmelden basisonderwijs
Vangt u in uw thuissituatie Oekraïense gezinnen op? Dan kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot en met 11 jaar aangemeld worden voor onderwijs via het e-mailadres onderwijsua@vcognederbetuwe.nl. U krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd.

U meldt uw kind aan voor onderwijs in Nederland. In de gemeente Neder-Betuwe zorgt de Rehobothschool voor een periode van twee jaar (2022-2023 en 2023-2024) voor het onderwijs aan Oekraïense kinderen.

Uw kind gaat dan samen met andere gevluchte kinderen uit Oekraïne naar school. Er zullen zowel Nederlandse als Oekraïense leerkrachten lesgeven. De lessen zullen vooral gericht zijn op de Nederlandse taal, maar ook Oekraïens, rekenen, Engels, handvaardigheid, muziek en gym.

Aanmelding Oekraïense kinderen voor onderwijs
Vangt u in uw thuissituatie Oekraïense gezinnen op, dan kunnen kinderen vanaf 3 jaar aangemeld worden via het mailadres: onderwijsua@vcognederbetuwe.nl. U krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd.Overzicht