Aanmelding nieuwe leerlingen

19 december 2020

De ouders van kleuters die vóór 1 januari 2023 vier jaar hopen te worden en hun oudste kind willen aanmelden zijn dinsdag 12 januari 2021 van harte welkom op onze aanmeldingsavond die om 19.30 uur begint. Wilt u het burgerservicenummer van het aan te melden kind meenemen? Gezien de coronamaatregelen mag er deze avond één ouder aanwezig zijn. 

Indien u op genoemde avond verhinderd bent, maar wel uw kind wilt aanmelden, dan kunt u in de week van de aanmeldingsavond een pakketje met formulieren afhalen bij de administratie van de school. 

Woont u in Kesteren dan verzoeken we u uw oudste kind aan te melden bij de Sébaschool in Ochten. Woont u in Dodewaard of Overbetuwe, dan verzoeken we u uw oudste kind aan te melden bij de Eben-Haëzerschool in Opheusden.

Ouders die een tweede of volgend kind willen aanmelden hebben al kennisgenomen van de informatie die tijdens de aanmeldingsavond wordt verstrekt. Zij ontvangen bij het opengaan van school van de schooladministratie via hun oudste schoolgaande kind een pakketje met formulieren met daarbij het vriendelijke verzoek deze thuis in te vullen.Terug naar het nieuwsoverzicht