Aanmelding nieuwe leerlingen

22 december 2023

De ouders van kinderen die in 2021 geboren zijn, en hun oudste kind willen aanmelden, zijn dinsdag 16 januari 2024 van harte welkom op onze aanmeldingsavond die om 19.30 uur begint. Wilt u het burgerservicenummer van het aan te melden kind meenemen?

Indien u op genoemde avond verhinderd bent, maar wel uw kind wilt aanmelden, dan kunt u in de week van de aanmeldingsavond een pakketje met formulieren afhalen bij de administratie van de school.

Woont u in Kesteren of in de omgeving van Lienden, dan verzoeken we u uw oudste kind aan te melden bij de Sébaschool in Kesteren.
Woont u in Dodewaard of Overbetuwe, dan verzoeken we u uw oudste kind aan te melden bij de Eben-Haëzerschool in Opheusden.

Let op! Is uw peuter al aangemeld voor de Voorschool Rehoboth? Die aanmelding geldt dan niet voor de basisschool. Aanmelden voor de Voorschool verloopt via onze website.

Ouders die een tweede of volgend kind willen aanmelden hebben al kennisgenomen van de informatie die tijdens de aanmeldingsavond wordt verstrekt. Zij ontvangen van de administratie in januari via hun oudste schoolgaande kind een pakketje met formulieren met daarbij het vriendelijke verzoek deze thuis in te vullen.

Als u 22 januari geen pakketje hebt ontvangen, wilt u dan zelf z.s.m. een mail sturen naar de administratie van de school met het verzoek om de formulieren mee te geven aan het oudste schoolgaande kind? De ingevulde formulieren graag vóór 31 januari 2024 weer op school inleveren.Terug naar het nieuwsoverzicht