Schouder aan schouder

23 december 2022

'Iedereen leert van elkaar. Bij de een werkt een tip wel en bij de ander juist weer niet. Daarom is het zo fijn om er samen over te praten!'
'Het geeft een gevoel van herkenning in lastige gezinssituaties: het is niet raar hoe mijn kind doet of hoe ik reageer.'
'Ik kan door Schouder aan Schouder niet béter opvoeden, maar ik voel me wel gesteund in het opvoeden.'

Zomaar een aantal reacties van ouders die deelnamen aan een gesprekskring van Schouder aan Schouder. Opvoeden is geen gemakkelijke taak en iedereen loopt wel tegen dingen aan in de opvoeding. Het levert veel herkenning en nieuwe energie en ideeën op om dit met andere ouders te kunnen delen. Tegelijk is het waardevol om in een vertrouwde sfeer de diepte in te gaan en samen na te denken over de opvoeding. Dat zorgt voor mooie en diepgaande gesprekken en rijke leermomenten.

Binnenkort hopen we te starten met een nieuwe gesprekskring, waarvoor we u van harte willen uitnodigen. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 16 januari 2023 door te mailen naar aalderliesten@koc.nu of contact op te nemen met de directeur van de school. Liever eerst meer weten? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op!

Tevens zijn we op zoek naar enkele ouders die een gesprekskring zouden willen leiden. Ervaring is niet vereist, het gaat vooral om het leiden van het gesprek. U krijgt hiervoor een gratis training aangeboden. Spreekt dit u aan en wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op via het bovengenoemd e-mailadres of neem contact op met de directeur van uw school.



Terug naar het nieuwsoverzicht